Руският шпионаж не е случайност, а много добре планирана операция.

...
Руският шпионаж не е случайност, а много добре планирана операция.
Коментари Харесай

Соломон Паси: България обича да бъде шпионирана от Москва

Руският шпионаж не е случайност, а доста добре планувана интервенция. Това съобщи пред „ Здравей, България “ по Нова телевизия Соломон Паси. Изказването му беше в отговор на въпрос дали е инцидентно, че упрекът на съветския президент Владимир Путин, че България съзнателно бави " Турски поток ", идва тъкмо след визитата на българската делегация в Съединени американски щати.

Относно срещата на върха на НАТО в Лондон Паси означи, че е добра вест, че България е влезнала в " клуб 2% " - тя беше една от 9-те страни, поканени на обяд от американския президент Доналд Тръмп. По негови думи това е нещо като Натовски Шенген или Натовска Еврозона и страната ни е съумяла да влезе в тази извънредна група. Не лаская държавни управления за щяло и нещяло само че би трябвало да се отдаде дължимото на създалите договорката за Ф-16, означи той.

Запитан какво по-добро ще ни се случи след покупката на изтребителите Ф-16, Паси отговори: " Когато си купите брава или си сложите СОТ у дома, какво хубаво се е случило? Предпазните ограничения, които взимате, не са, с цел да ви се случи нещо хубаво, а с цел да не ви се случи нещо неприятно ". Той акцентира, че военните разноски са част от защитата и сигурността, а не от обществените придобивки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР