Руският сериал Кухня“ успя да си пробиe път сред камарата

...
Руският сериал Кухня“ успя да си пробиe път сред камарата
Коментари Харесай

„Кухня“ – сериалът с 1000 калории смях

Руският сериал „ Кухня “ съумя да си пробиe път измежду камарата турски и американски продукции в родния ефир и бързо се трансформира в обичан на доста български фенове. Както демонстрира името, „ Кухня “ е необикновена кулинарна комедия, чието деяние се развива в  московския ресторант, профилиран във френската кухня, „ Клод Моне “. Главните герои са основния готвач Виктор Баринов  и неговите помощници: зам-шефа Лев Семьонович Соловьов (Льова), готвачите Максим Лавров, Сеня Чуганин, Федя Юрченко, салонната шефка Викторя Сергеевна, а също по този начин и сервитьорките Настя Фомина, Саша и хостесата Ангелина. Сериалът подчертава и върху бармана Костя, както и френския сладкар Луи.

Проектът е неповторим с това, че съумява да пресъздаде правдиво особеностите на съветската психика и обичай в техния актуален тип. Качеството на сериала разумно е високо, като се има поради, че всяка една серия от 25 минути коства на основателите му 200 000 $. Което автоматизирано прави „ Кухня “ най-скъпият тв артикул в историята на Русия.

Що се отнася до гурме шедьоврите, показани във кино лентата,то всички ястия се подготвят непосредствено на снимачната площадка от професионални кулинари и консултанти.

Ако следите продукцията, ви е направило усещане, че Дмитрий Назаров, артистът, който играе основния готвач Виктор Баринов, се усеща много комфортно в ролята си на популярен кулинар. Това не е изнеадващо, като се има поради, че повече от 5,5 години е водел предаването „ Кулинарен двубой “ по НТВ и е озвучавал готвача Огюст Густо в анимацията „ Рататуй “. Трябва да се отблежи, че Назаров по сходство на героя си Виктор Баринов също е огромен почитател на „ Спартак Москва “.

Почти куриозно звучи и това, че откакто е бил определен за ролята на колоритния шеф-готвач, изплувал забавен факт: по сюжет дъщерята на Виктор се казвала Ариш, а някогашната му брачна половинка – Олга. Супер, само че се оказвало че в действителност дъщерята и дамата на Дмитрий Назаров също се споделят Артиш и Олга. Ето за какво имената на героините били заменени на Алис и Татяна.

С надалеч по-малък опит в готвенето може да се похвали другия основен артист Марк Богатирев, който е в ролята на чирака в кухнята Макс Лавров. По негови думи, в действителния живот той може само да си забърка яйца и то с помощта на присъединяване си в сериала.

Ето още любопитни обстоятелства за съветската комедия:

За да наподобяват актьорите като същински експерти, преди фотосите били пратени на готварски курсове, където да се научат да режат и кълцат.

Ресторантът „ Клод Моне “ в действителност съществува, само че под друго име. Ресторантът се намира в Москва (на адрес ул. Спиридоновка, д. 25/20c1), само че се споделя „ Champagne Life “.

Част от снимачния развой може да се види в Гугъл Street View. Там може да разгледате знака на ресторант Arcobaleno, да влезете в Claude Monet и да видите Дмитрий Назаров в своята роля. Може да се види и снимачния екип.

Макс носи облекла на марката «Pull & Bear».

Всички герои в сериала са със смарт телефони Nokia Lumia.

Финалната ария (оная с тромпета), върху която в края на всяка серия Макс обобщи с мъдри думи случилото се, е „ The Lost Song “ на Cat Empire.

От реквизита се подготвя храната за снимачния екип.

В сериала готвачът Макс (Марк Богатиров) и шефката Вика (Елена Подкаминская) играят влюбени, чиято връзка минава през доста премеждия. Руските медии приказват, че двамата не са си безразлични и в живота и че даже искрата пламнала посред им още на първия снимачен ден. Повод за тези клюки е фактът, че двамата се появии дружно на няколко всемирски събития.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР