Руският сенатор Владимир Джабаров обяви, че публикуването на Доклада Кремъл

...
Руският сенатор Владимир Джабаров обяви, че публикуването на Доклада Кремъл
Коментари Харесай

Докладът Кремъл - причина за скъсване на отношенията между САЩ и Русия

Руският сенатор Владимир Джабаров разгласи, че публикуването на " Доклада Кремъл " и включването в него на политическите водачи на Русия значи късане на връзките сред Москва и Вашингтон, оповестяват съветските медии.

" Официално нашите страни имат връзки, само че включването в листата със наказания на съвсем цялото държавно управление на страната значи, че тези връзки автоматизирано се разпадат ", означи сенаторът.

Междувременно други руснаци, включени в листата, също разясниха отчета, оповестен от американското финансово министерство. Вицепремиерът Аркадий Дворкович съобщи, че не бил сюрпризиран да види името си в листата дружно с други членове на съветското държавно управление, добавяйки, че " това не е лист със наказания ".

" Роснефт " също не са били сюрпризирани да видят своя изпълнителен шеф Игор Сечин в " Доклада Кремъл ", само че не виждали логичност и причина за включването на предприемача в листата.

По-рано през днешния ден американското финансово министерство разгласява лист с съветски политици и олигарси с връзки с съветския президент Владимир Путин. Документът, който съдържа имената на 96 олигарси с чисто благосъстояние над 1 милиарда $ и 114 политици и висши служители, беше оповестен, откакто Конгресът на Съединени американски щати одобри законопроект, изискващ подобен лист, с цел да бъде осъдена Русия за хипотетичната ѝ интервенция в американските президентски избори през 2016 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР