Руският пропаганден канал RT свали от ефир тв водещия Антон

...
Руският пропаганден канал RT свали от ефир тв водещия Антон
Коментари Харесай

Рашизъм с човешко лице: Натириха тв водещия, който искаше да дави украински деца

Руският агитационен канал RT смъкна от ефир тв водещия Антон Кузнецов-Красовски, който провокира скандал, откакто съобщи в предаването си, че украинските деца би трябвало да бъдат давени в реката и изгаряни в къщите си. Думите му провокираха голям скандал в целия цивилизован свят, а външният министър на Украйна Дмитро Кулеба изиска тв каналът " Раша Тудей " да бъде неразрешен във всички страни.

 

Новината за " разжалването " Красовски пристигна от самата шефка на RT Маргарита Симонян, която е главният рупор на съветската агитация. Тя жигосах думите на Красовски, който е и шеф по разпространяването на съветския тв канал, с обява в Телеграм.

 

Ето какво написа Симонян:

 

Изказването на Антон Красовски е диво и непоносимо.

Може би Антон ще изясни каква краткотрайна полуда го е провокирала и по какъв начин е излязло от езика му. Трудно е да се повярва, че Красовски откровено има вяра, че децата би трябвало да бъдат удавяни.

 

За момента спирам съдействието ни, тъй като нито аз, нито останалите чиновници на RT можем да допуснем даже мисълта, че някой от нас е кадърен да споделя сходни нелепости.
 
Смущаващо, какво да кажа.

На децата на Украйна, на децата на Донбас и на всички останали деца поисквам всичко това да завърши допустимо най-скоро, с цел да могат още веднъж да живеят и учат в мир - на езика, който считат за собствен роден.

 

Думите на Красовски провокираха бурни реакции и измежду самото съветско общество. Преобладава мнението, че той е прекалил. Някои напомнят, че изказването му е закононарушение съгласно член 282 от Наказателния кодекс на Руската федерация. Много от критикуващите го намират обаче проблем не в изказването му, а във обстоятелството, че пропагандистът е " прям гей " и че от дълго време не желаят да го гледат, тъй като бил повече агитатор на ЛГБТ-покварата на западния свят.

 

Естествено, не са малко и руснаците, които считат, че Красовски не е направил нищо неправилно и че няма неприятно дребните " укро-нацистчета " да бъдат убивани.

 

Красовски разгласява опрощение за думите си също в Телеграм. 
 


 
Източник: Оффнюз Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР