Руският президент ВладимирПутин предупреди западните страни, че има реален риск

...
Руският президент ВладимирПутин предупреди западните страни, че има реален риск
Коментари Харесай

Путин плаши Запада с удари

Руският президент ВладимирПутин предизвести западните страни, че има действителен риск от нуклеарна война, в случай че изпратят свои войски да се борят в Украйна. Изявлението си направи по време на годишното си послание за положението на Русия, оповестиха международните организации.

Полемиката към опцията за изпращане на войски на западни страни в Украйна стартира след изказване на френския президент Еманюел Макрон, който съобщи, че не е изключено в бъдеще да бъдат изпратени западни войски в Украйна., че няма проекти или решение за изпращане на бойци, а посочи, че наличието на западни бойци, не означавало да вземат участие в спора.

В днешното си послание Путин разгласи, чеМосква разполага с оръжия за нанасяне на удари по цели на Запад.„ Русия в този момент би трябвало да укрепи своя Западен боен окръг след присъединението на Швеция и Финландия към НАТО “, уточни съветският президент. Тойизрази готовността наМосквада водидиалог със САЩза стратегическата непоклатимост, нокатегоричноотхвърли всевъзможни опити Русия да бъде принудена да води договаряния. Той още веднъж обвиниЗапада, който съгласно негосе пробва да унищожи Русия от вътрешната страна исе зарече да непозволи на никого да се намесва в нейните вътрешни работи.„ Икономиката на Русия скоро ще бъде една от четирите най-големи в света по покупателна дарба “,изрази увереносттой.

Изявлението на Путин идва по-малко от месец преди президентските избори в Русия, планувани за 15-17 март, на които той ще се яви като самостоятелен претендент. Путин е отпред на Русия към този момент 24 години. От АПотбелязват, че всичкиизтъкнати негови критици, които биха могли да му се опълчват, са или в пандиза, или живеят в чужбина, а множеството самостоятелни медии са неразрешени. Това значи, че преизбирането на Путин е съвсем несъмнено.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР