Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на

...
Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Путин не планира среща с близките на жертвите на нападението в зала Крокус сити хол

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 няма непосредствени проекти да се срещне със фамилиите на жертвите на осъщественото предходната седмица нахлуване против „ Крокус сити хол “ в Москва, при което бяха убити 143 души, заяви Кремъл, представен от Франс прес.

„ Ако са нужни контакти сред тях, ще ви осведомяваме “, отговори представителят на Кремъл Дмитрий Песков на въпрос на публицисти дали Путин възнамерява да се срещне с околните на жертвите.

Руският президент призна в понеделник, че нападението, което е най-смъртоносното за последните двадесет години в Русия, е осъществено от " радикални ислямисти ", само че съветските управляващи упрекнаха украинските и западните секрети служби, че са го " улеснили ".

Отговорност за нападението пое джихадистката формация „ Ислямска страна “.

След офанзивата в концертната зала в покрайнините на Москва в петък, съветският президент изчака до идващия ден, с цел да даде обществено изказване.

Освен това съгласно Песков Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 не е отишъл на мястото, с цел да не „ пречи на работата “ на спасителите.

„ Що се отнася до фамилиите и околните на жертвите, с тях беше проведена работа в доста стеснен контакт от всички заинтригувани служби и експерти... Всичко това беше направено допустимо най-бързо. Тази работа продължава “, добави той, написа Българска телеграфна агенция.

Вчера Путин пътува до Тверска област, северозападно от Москва, с цел да посети исторически музей и да се срещне със чиновници от бранша на културата. Днес той би трябвало да взе участие в среща, отдадена на туризма.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР