Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Украйна има планове

...
Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Украйна има планове
Коментари Харесай

Владимир Путин: Украйна има планове да използва мръсна бомба

Руският президент Владимир Путин съобщи през днешния ден, че Украйна има проекти да употребява " мръсна бомба ", съобщи Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че Путин се е присъединил в хора с сходни обвинявания, отправяни през последните дни от Русия, която обаче не показва доказателства в тяхна поддръжка.

Рискът от спор в района и по света е висок, регистрира съветският президент на среща с ръководителите на разследващите служби на няколко някогашни руски републики. Той прикани за усилване на защитата на основни инфраструктурни обекти.

Украйна в действителност се ръководи от Съединените щати, които я употребяват като таран против Русия, сподели Путин, представен от ТАСС, на срещата си с ръководителите на делегациите на съвещание на Съвета на ръководителите на органите за сигурност и спецслужбите от Общността на самостоятелните страни (ОНД) - блок от някогашни руски републики в орбитата на Москва.

Руският президент, който приказва на срещата посредством видеоконферентна връзка, предизвести, че край границите на страните от Оперативно-наблюдателно дело се разпалват въоръжени спорове. Трябва по-активно да бъде разкривана и пресичана активността на задгранични спецслужби в страните от блока, с цел да се води битка против външната интервенция във вътрешните им работи, прикани той.

Путин сподели, че светът става многополюсен, само че някои страни се пробват да " запазят своята разтърсена надмощие ".

Руският президент обърна особено внимание на защитата на значими обекти, като назова саботажите на газопроводите " Северен поток " 1 и 2 " заличаване на общоевропейска енергийна инфраструктура ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР