Руският президент Владимир Путин заяви, че се надява прокуратурата да

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че се надява прокуратурата да
Коментари Харесай

Путин изрази надежда нападателите в Москва да бъдат справедливо наказани

Руският президент Владимир Путин съобщи, че се надява прокуратурата да направи всичко допустимо, с цел да подсигурява, че хората, които нападнаха концертна зала край Москва в петък, при което починаха минимум 139 души, ще бъдат осъдени заслужено, съобщи Ройтерс.

На съвещание на съвета на основната прокуратура основният прокурор на Русия Игор Краснов дефинира нападението против " Крокус сити хол " в петък като ново предизвикателство за цялата правоприлагаща система. На първо място става въпрос за отбраната на обекти с всеобщо престояване на хора, уточни Краснов. Той предложи да се актуализират предписанията за обезпечаване на сигурността на такива места.

" Предвид очевидното повишаване на равнището на терористичните закани в страната като цяло, е належащо да се задължат органите на изпълнителната власт да актуализират паспортите си за сигурност посредством контрол. При оценката на уязвимостта е неприемливо официално да се установи спазването на условията за доставяне на такива обекти с охранителна техника и изискванията за лицензиране ", сподели съветският основен прокурор.

Краснов също по този начин прикани стратегическите предприятия да бъдат снабдени със отбрана против дронове, заяви ТАСС.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР