Руският президент Владимир Путин заяви, че санкционната политика на Запада

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че санкционната политика на Запада
Коментари Харесай

Путин: Санкционната политика на Запада срещу Русия се провали

Руският президент Владимир Путин съобщи, че санкционната политика на Запада против Русия се е провалила, съобщи ТАСС.

„ Очевидно е, че напоследък основен отрицателен фактор за стопанската система беше следващият санкционен напън на западните страни ", сподели Путин на заседание по социално-икономически въпроси. Според него те са очаквали финансово-икономическата конюнктура в страната бързо да бъде подкопана, да се провокира суматоха на пазарите, колапс на банковата система и огромен недостиг от артикули по магазините.

„ Но към този момент можем да кажем с убеденост, че тази политика по отношение на Русия се провали ", посочи президентът. Освен това, по думите му, глобите не са подминали техните основатели, защото се следи напредък на инфлацията и безработицата, утежняване на икономическата динамичност в Съединени американски щати и европейските страни, спад на виталното ниво на европейците и обезценка на техните спестявания.

Ситуацията в стопанската система на Русия се стабилизира, курсът на рублата се връща към нивата от началото на февруари, възвръщат се запасите от артикули н комерсиалните вериги и нивото на търсенето, означи още Путин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР