Руският президент Владимир Путин заяви, че очаква постепенно вдигане на

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че очаква постепенно вдигане на
Коментари Харесай

Путин: Ще нормализираме отношенията си със САЩ и със страните, които ѝ се подчиняват

Руският президент Владимир Путин съобщи, че чака последователно повдигане на икономическите наказания и нормализиране на връзките на Русия със Запада, съобщи ДПА.

В изявление за държавната Китайска медийна група, оповестено преди идната аудиенция на Путин в Китай, той сподели, че сегашните наказания против Русия нито я изненадват, нито я плашат .

Подобни ограничавания " последователно ще бъдат анулирани ", съобщи Путин и добави: " И ние ще възстановяваме връзките си с всички наши сътрудници, в това число със Съединени американски щати, както и с тези, които се подчиняват на Америка и ни постановат наказания ".

В миг когато Съединени американски щати и обичайните им съдружници се карат за митата върху вноса, други страни също са почнали да понасят загуби, които Съединени американски щати са почнали да им предизвикват и това рано или късно ще навреди на всички, в това число на основателя на тези дейности, разяснява Путин.

Путин идва в петък на тридневна аудиенция в Китай, по време на която ще участва на годишната среща на Шанхайската организация за съдействие, боен и стопански блок с фокус върху Евразия. Руско-китайската търговия набъбна до 87 милиарда $ през предходната година, сподели Путин.-->

Той изрази вяра, че американският президент Доналд Тръмп ще се срещне с със севернокорейския водач Ким Чен-ун на 12 юни в Сингапур и назова решението на американския президент да беседва с Ким " умно и зряло " .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР