Руският президент Владимир Путин заяви, че кадрите на мъртви тела,

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че кадрите на мъртви тела,
Коментари Харесай

Путин: Санкционният блицкриг на Запада се провали

Руският президент Владимир Путин съобщи, че фрагментите на мъртви тела, разпръснати из са подправени, оповестява " Ройтерс ".

На конференция след диалози с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко, Путин съпостави украинските изказвания, че съветски военнослужещи са избили цивилни в Буча, с това, което той дефинира като инсцениране от Запада на офанзива с химическо оръжие в Сирия, ориентирана към уличаване на Башар ал Асад.

В Буча е същият тип имитация, заключи Путин.

, че са умъртвили поданици на Буча - град наоколо до столицата Киев, който беше окупиран от съветските войски в продължение на няколко седмици, преди те да се изтеглят. Западните страни приканиха отговорните за убийството на цивилни да бъдат осъдени.

От своя страна че е провела ужасната сцена, с цел да провали мирните договаряния и да подтикне Запада да наложи повече наказания против Москва.
 Путин: Русия ще реализира благородните си цели в Украйна
Путин: Русия ще реализира благородните си цели в Украйна

Той е уверен, че страната му не може да бъде изолирана или сдържана

На днешната взаимна конференция с беларуския си сътрудник Путин акцентира, че подписани по време на договарянията в Истанбул, и упрекна Киев, че постоянно мени позицията си в договарянията.

По негови думи непрекъснатата смяна на позицията на Киев прави " невероятно постигането на прогрес " в договарянията.

Той увери, че съветската военна интервенция върви по проект и Москва не има намерение да се откаже от задачите си за заличаване на военна инфраструктура в Украйна.

Путин акцентира, че спомагателните наказания на Запада против страната му ще навредят и на Европейския съюз , защото стопанските системи в района са взаимно свързани.
 Путин има вяра на личната си агитация
Путин има вяра на личната си агитация

Руското навлизане в Украйна e низ от горделивост, дезинформация и неверни тълкувания, твърди специалистът по геополитика Джерард Тоал

Той уточни, че средносрочните и дълготрайните опасности, свързани с въздействието на глобите против съветската стопанска система, може да набъбнат, само че посочи, че все още финансовата система на страната е постоянна.

По негови думи санкционният " блицкриг ", на който Западът е разчитал, се е провалил.

" Този блицкриг, на който разчитаха нашите недоброжелатели, несъмнено, претърпя крах - това е явно. Нашата финансова система и промишленост работят ритмично ", похвали се съветският президент, представен от ТАСС.

" Руската стопанска система и финансовата система са крепко стъпили на крайници. Мисля, че тази наклонност към опазване на макроикономическите индикатори, спокойната, ритмична, професионална работа на икономическия блок ще се почувства в близко бъдеще ", разяснява още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР