Руският президент Владимир Путин заяви, че и четиримата преки извършители

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че и четиримата преки извършители
Коментари Харесай

Путин в обръщение към нацията: Преките извършители са задържани, докато бягат към Украйна, това е кървав акт за сплашване

Руският президент Владимир Путин съобщи, че и четиримата директни причинители на терористичната офанзива в залата Crocus City Hall край Москва са открити и арестувани. Той направи особено послание към нацията в събота във връзка кървавия атентат в концертната зала в Подмосковието.

„ Задържаните по обвинявания в тероризъм се пробваха да избягат и се придвижиха към Украйна, където, по предварителни данни,  от украинска страна им е бил квалифициран „ прозорец “ за прекосяване на държавната граница “, сподели съветският водач в обръщението си.  Той заяви, че общо 11 души са били арестувани по съмнение за присъединяване в нападението против Crocus City Hall, правоприлагащите органи работят за откриване въз основата на съучастници на терористите.

„ Федералната работа за сигурност на Русия и други правоприлагащи служби работят за идентифициране и разкритие на цялата съучастническа база на терористите - тези, които са им осигурявали превоз, очертавали са им направления за бягство от мястото на престъплението, подготвяли са скривалища и  тайници с оръжие и муниции “, сподели Путин. Той също по този начин разгласи въвеждането на спомагателни ограничения за битка с тероризма и бойкот в Москва, Московска област и други райони на Русия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР