Руският президент Владимир Путин заяви, че е невъзможно Русия да

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че е невъзможно Русия да
Коментари Харесай

Путин: Невъзможно е Русия да бъде откъсната от света

Руският президент Владимир Путин съобщи, че е невероятно Русия да бъде откъсната от останалия свят, оповестява " Ройтерс ".

Той акцентира, че глобите, наложени на страната от Запада, няма да върнат часовника обратно в развиването й.

След като изпрати войски в Украйна на 24 февруари, Русия беше ударена от редица западни наказания, предопределени да я изолират от международната стопанска система, лишавайки я от достъп до артикули, измежду които електроника, полупроводници и елементи за самолети.

Не единствено рестриктивните мерки, само че и съвсем цялостното прекъсване на достъпа до непознати високотехнологични артикули се употребява умишлено, съзнателно против нашата страна, посочи Путин по време на на държавна видеоконференция.
 Санкциите не убиват Русия, а я вършат по-силна, уверен Песков
Санкциите не убиват Русия, а я вършат по-силна, уверен Песков

Операцията на Москва в Украйна завършва след реализиране на всички цели

" Ясно е, че това е голямо предизвикателство за страната ни, само че ние няма да се предадем и да останем в положение на безпорядък или, както предсказват ​​някои наши " доброжелатели ", да се върнем десетилетия наза д. Разбира се, че не ", увери той.

По негови думи Русия ще би трябвало да развие свои лични технологии и софтуерни компании.

" Очевидно е, че не можем да се развиваме изолирано от целия свят, само че няма да го създадем. В актуалния свят е невероятно всичко да се загради по този метод и да се издигне голяма ограда, просто е невероятно ", безапелационен бе президентът.
 Путин плаши Запада с повишаване на горивата поради глобите
Путин плаши Запада с повишаване на горивата поради глобите

Нанесени са вреди на стопанската система на стойност 1,8 трилиона $

Той добави, че главната цел на съветското управление е понижаване на бедността в страната. Въпреки че равнището на беднотия падна до 11% през последната година, той акцентира: " Да, има прогрес, несъмнено, само че неговият ритъм и скорост явно са незадоволителни ".

От своя страна финансовият министър Антон Силуанов означи, че поддръжката за съветския софтуерен бранш е приоритет, само че всяка рубла държавна поддръжка би трябвало да бъде съпроводена от най-малко три рубли частни вложения.

По-рано през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че глобите на Запада против Русия са цената, която Москва би трябвало да заплати за своята самостоятелност и суверенитет, и тяхното влияние единствено
 Путин се забавлява, че Западът го вини за всички беди по света
Путин се забавлява, че Западът го вини за всички беди по света

Руският президент щял да си " поговори съществено " със западните страни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР