Руският президент Владимир Путин я подкара по тертипа на българския

...
Руският президент Владимир Путин я подкара по тертипа на българския
Коментари Харесай

Като български пенсионери: Путин вдига парите на силоваците ...

Руският президент Владимир Путин я подкара по тертипа на българския парламент. Но до момента в който родните депутати подвигнаха, въпреки и краткотрайно, приходите на пенсионерите, президентът на Русия разпореди да се обезпечат средства в бюджета за индексацията през 2022-2023 година на заплатите на военните и чиновниците на реда, освен това над инфлацията. Съответното напътствие, обещано след резултатите от втория стадий на ХХ конгрес на партия „ Единна Русия “, беше оповестено в понеделник на уеб страницата на Кремъл.

„ Правителството на Руската федерация, когато приготвя плана на федерален закон за федералния бюджет за 2022 година и за интервала на обмисляне 2023 и 2024 година, да обезпечи бюджетни средства за индексацията през 2022 година и 2023 година на паричните помощи на военнослужещите и чиновниците на правоприлагащите органи над инфлацията ", се споделя в текста на документа.

Съответното напътствие е обещано след резултатите от втория стадий на ХХ конгрес на Всеруската политическа партия „ Единна Русия “, извършен на 24 август 2021 година То би трябвало да бъде изпълнено до 1 октомври.

По време на конгреса президентът излезе с самодейност за индексиране на надбавките за военнослужещи над инфлацията през 2022-2023 година и даде обещание еднократно погашение на 15 хиляди рубли тази година освен на военнослужещите, само че и на кадетите и чиновниците на правоохранителните органи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР