Руският президент Владимир Путин внесе в долната камара на руския

...
Руският президент Владимир Путин внесе в долната камара на руския
Коментари Харесай

Путин отново избра Михаил Мишустин за премиер

Руският президент Владимир Путин внесе в долната камара на съветския парламент - Държавната думата, кандидатурата за министър-председател на настоящия министър председател на страната Михаил Мишустин, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. Новината идва от ръководителя на Думата Вячеслав Володин.

" Президентът Владимир Владимирович Путин внесе в Държавната дума поръчка по кандидатурата на Михаил Владимирович Мишустин на длъжността ръководител на държавното управление ", написа през днешния ден Володин в своя канал в приложението " Телеграм ".

58-годишният Мишустин е отпред на държавното управление от януари 2020 година На поста министър-председател той наследи подалия оставка Дмитрий Медведев.

За това решение на Путин Ройтерс информира на 7 май, малко преди встъпването му в служба президент на Русия за пети мандат.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР