Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин се срещна с ръководителя на Кабардино-Балкарската република

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се срещна с ръководителя на Кабардино-Балкарската република Казбек Коков, оповестяват от пресслужбата на съветския президент.

„ Въпреки всички провокации през последните години стопанската система ни резервира позитивна динамичност в главните посоки на развиване “, докладва Коков на президента.

" Инвестициите се усилват с една четвърт - през първите шест месеца в републиката са вложени 14 милиарда рубли (270 милиона лева), туристическият поток се е нараснал 2,2 пъти за 5 години. С 20% - единствено от януари до август, през последните пет години личният приход на района се е нараснал от 9,8 милиарда рубли на 16,2 милиарда, учителите получават най-хубавите заплати в Северен Кавказ ", изброи ръководителят на Кабардино-Балкарската република.

Последва въпрос от страна на Путин за учителските заплати. Коков удостовери, че учебните учители получават почти две хиляди рубли (38 лева) повече от междинното за района.

След като приключи изброяването на всички стопански достижения на Кабардино-Балкария, ръководителят на републиката загатна поддръжката на ветераните от специфичните интервенции.

„ Реализираме и районния план „ Деца герои “, където взехме всички деца за наблюдаване, наблюдаваме ги посредством обществени служащи и по този начин нататък, държим всички деца под надзор “, сподели Коков.

Това е всичко в допълнение към месечните заплащания от 25 хиляди, обезщетение от 100-300 хиляди за пострадвания и един милион за фамилията на умрелия.

" Трябва да демонстрираме особено внимание и грижа към децата на нашите деца като към наши лични “, акцентира президентът на Русия.

В края на срещата президентът разпореди да се обърне повече внимание на построяването на нови детски градини и модернизацията на клиниките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР