Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Служител на Белия дом: Владимир Путин победи в Сирия

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила победи в Сирия. Това е споделил чиновник на Белия дом пред в. Вашингтон пост.

Чиновникът от администрацията на американския държавен глава Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила с тези думи е коментирал решеното на 45-ия президент на Съединени американски щати да приключи програмата на Централно разузнавателно управление на САЩ за подпомагането на умерената въоръжена съпротива против водача на Сирия – Башар Асад.

Краят на програмата е бил комплициран откакто Тръмп се е разговарял с началника на разследващата централа на Америка – Майк Помпео и със своя асистент по националната сигурност в навечерието на първата си среща с съветския президент на форума на държавници от 20-те най-развитите стопански системи в света (Г-20) в немския град Хамбург на 7 и 8 юли. Според изданието президентът на Съединени американски щати с прекратяването на програмата желае да сближи позициите си с Москва във връзка с Сирия.

Сирийски опозиционери започнаха да получават помощ през 2015 година след решение на тогавашния президент на Съединени американски щати Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила. Ефективността на програмата бе подложена на подозрение през 2015 година Тогава Русия изпрати военни в размирната близкоизточна страна.

Бунтовете против Асад през 2011 година бяха подкрепени от Запада. Москва и Пекин от, своя страна, застанаха зад сирийския президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР