Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин предлага между 3 и 5 хил. долара на тези, които решат да заминат на фронта в Украйна

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През предложи финансов тласък за всички, които пожелаят да се включат във войната в Украйна. Целта на стопанина на Кремъл е да бъдат образувани батальони от доброволци, които да запълнят дефицита от бойци на бойното поле.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6550
От завладяването на Луганска област преди към месец, съветската войска не е отбелязала повече значими завоевания, с някои напълно дребни изключения в Донбас и южните елементи на Украйна.

Според формалните управляващи в Москва руснаците поддържат " специфичната военна интервенция ", само че не са подготвени да отидат да водят война в непозната страна и то без да имат какъвто и да е боен опит.

По този мотив в последните седмици Кремъл разпореди на локалните управляващи в райони като Ленинград, Татарстан, Курск, Нижни Новгород, Оренбург и Приморския край да анонсират образуването на патриотични батальони за Украйна. В тях военният опит ще се смята за преимущество, само че няма да е наложителен. По отношение на възрастта в тях може да се запишат всички мъже сред 18 и 50 години, като в някои райони ще се позволяват и до 60 години.

Доброволците, които одобряват патриотичния дълг и се включат в батальоните, ще бъдат поощрени и финансово. Още на момента при записването си те ще получат сред 200 и 300 хиляди рубли заплащане (между 3500 и 5000 долара). Отделно ще получават дневна заплата сред 30 и 100 $, според от икономическите благоприятни условия на съответния район.

Интересно за отбелязване е, че заплатата може да се усили, ако доброволец попадне измежду действителни бойни дейности. Унищожаването на аероплан или танк е оценено от Москва на 300 000 рубли (близо 5000 долара); свалянето на хеликоптер – 200 000 рубли (около 3300 долара); свалянето на дрон е оценено на 50 000 рубли (малко над 800 долара).

Доброволците ще подпишат контракт за 4-6 месеца, с алтернатива за удължение до една година.

В случай на смъртен случай, околните на жертвата ще бъдат обезщетени с 12 млн. рубли (200 хиляди долара). Ако даден доброволец се завърне от фронта инвалидизиран, тогава компенсацията е 3 млн. рубли (50 хиляди долара).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР