Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Бивш руски премиер: Владимир Путин се провали


" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се провали ", това сподели някогашният министър председател в Москва Михаил Касянов пред гръцкия вестник " Катемерини ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8427
Човекът, който бе министър-председател в Москва през първите години от ръководството на Путин (2000 година - 2004 г.) съобщи: Стопанинът на Кремъл искаше да се покаже като обединител на съветските земи. Той обаче не реализира задачите и няма да ги реализира. Путин се провали. Той срещна опозиция от страна въоръжените сили на Украйна и получи мощен удар от Европейския съюз, Съединени американски щати и други страни, които постановиха глобите поради съветската инвазия против Украйна.

" Русия няма да завоюва войната ", сподели още избягалият от страната си икономист и политик. Той още веднъж изрази мнението си, че тя ще продължи две години.

На въпрос на публицист от медията какъв ще бъде изходът от войната избягалият от страната си икономист и политик сподели: Русия няма да я завоюва.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР