Руският президент Владимир Путин вече се страхува да пътува дори

...
Руският президент Владимир Путин вече се страхува да пътува дори
Коментари Харесай

Путин се наака съвсем, не излиза от бункера

Руският президент Владимир Путин към този момент се опасява да пътува даже в личната си страна. Кремъл пази в дълбока загадка маршрутите на военнопрестъпника, предава Факти.

През месец март тази година Международният углавен съд в Хага издаде заповед за ареста на Путин, което на процедура го лиши от опцията да лети зад граница.

Единствената му задгранична дестинация е Беларус, който се ръководи от неговия васал Лукашенко. Преди дни Москва заяви, че Путин няма да участва персонално на срещата на БРИКС в ЮАР през август.

Бунтът на Евгений Пригожин разкри уязвимостта на военнопрестъпния режим на Путин. Кремъл стартира да крие придвижването на Путин, а Федералната работа за сигурност към този момент подозира във допустимо изменничество даже чиновниците от най-близкия кръг на президента.

На всекидневен брифинг в четвъртък Дмитрий Песков разгласи пътуването на Путин до съветски район, само че отхвърли да назове кой. „ По явни аргументи не разгласяваме районни пътувания сега, не споделяме авансово за местата, които ще посетим, ще го създадем през днешния ден денем “, сподели Песков.

Шест часа по-късно стана известно, че Путин е отлетял за Мурманск. РБК заяви, че Путин за първи път от 2014 година посещава северния съветски град, в който преди девет години взе участие в честването на Деня на военноморския флот.

Руската пропагандна машина сега изпитва неимоверни компликации да изясни за какво Путин, представян от нея като най-силният човек в света, се опасява от личните си чиновници и жителите на Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР