Руският президент Владимир Путин вчера навърши 70 години. Тази година

...
Руският президент Владимир Путин вчера навърши 70 години. Тази година
Коментари Харесай

"Пъпеш и трактор": Какво получи Владимир Путин за 70-ия си рожден ден 


Руският президент Владимир Путин през вчерашния ден навърши 70 години. Тази година за разлика от други той прекара работейки.

Досега Путин постоянно е чествал или измежду спокойствието на Тайгата дружно с правилния си приятел Шойгу, или някъде по света, пиейки шотове водка с китайска делегация и получавайки тигър, или куче алабай като подарък.

Тази година съветският президент бе по-изолиран от всеки път, евентуално повода за това е войната в Украйна. И въпреки всичко част от правилните му последователи му пожелаха " Честит рожден ден ".

Тракторът е един от най-странните дарове за Путин. Той му беше даден от беларуския му съдружник Александър Лукашенко, чиято страна може да се похвали със цех за трактори.



Лидерът на Беларус посочи, че тракторът е " най-хубавият, ръчно сглобяван " и има голям брой настройки за осъществяването на разнообразни работи.

" Но аз ще му предложа една конфигурация - сеялка. Ще сеем пшеница, може би, и още нещо ", сподели беларуският водач при идването си на неофициалната среща на върха на Оперативно-наблюдателно дело в Санкт Петербург.

По думите му с такива трактори може да се отглежда жито, което да се праща в Полша и Европа, " с цел да не гладуват и да не крадат от Украйна жито, а да пращат на бедните страни ".

До момента не е ясно по какъв начин Путин е реагирал на подаръка – трактор, който трябваше да се конкурира с планини от пъпеши и дини от президента на Таджикистан Емомали Рахмон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР