Руският президент Владимир Путин възложи на Министерството на отбраната и

...
Руският президент Владимир Путин възложи на Министерството на отбраната и
Коментари Харесай

Путин възложи на руската армия да се подготвя по програми на НАТО

Руският президент Владимир Путин разпореди на Министерството на защитата и Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация да проучват опита и тактиката на дейностите на страните от НАТО, с цел да ги включат в програмата за подготовка на войските и съоръжение на армията.

„ Цялата информация за силите на НАТО, средствата, които се употребяват интензивно в хода на специфична военна интервенция /както Русия назовава войната в Украйна/, и опълчването ни е добре известна. Вие разполагате с всичко това и всичко това би трябвало да бъде деликатно оценено, употребявано в развиването на нашите въоръжени сили, сили за повишение на бойните качества на войските, както и на вътрешните специфични служби “, сподели Путин, говорейки в сряда на разширено заседание пред състава на съветското министерство на защитата.

Според Путин " нашите подразделения са получили огромен военен опит в хода на тази специфична интервенция " /б.р. войната в Украйна/. „ Задачата на Министерството на защитата и Генералния щаб е деликатно да проучваме, систематизираме опита в най-кратък период, да го включим в стратегии и проекти за подготовка на персоналния състав, подготовката на войските като цяло и снабдяването на войските с нужното съоръжение “, сподели още той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР