Руският президент Владимир Путин в понеделник предупреди Украйна, че ще

...
Руският президент Владимир Путин в понеделник предупреди Украйна, че ще
Коментари Харесай

Путин предупреди за възможна атака срещу „Турски поток“

Руският президент Владимир Путин в понеделник предизвести Украйна, че ще има недопечен отговор, в случай че има нови офанзиви като тази на Кримския мост. Той е приказвал на разкриване на съвещание на Съвета за сигурност, като намерено упреква Украйна за случая, станал в събота, и го назовава „ терористичен акт “.

Нещо повече – Путин споделя, че са осъществени „ опити за сходни закононарушения “ върху значими енергийни инфраструктурни обекти. Един от тези обекти е газопроводът „ Турски поток “, който минава през България и доставя Сърбия с газ.

Извършени са редица терористични офанзиви и опити за сходни закононарушения против електроенергийните обекти и газопреносната инфраструктура на страната ни, в това число опит за подкопаване на един от секторите на газопреносната система „ Турски поток “. Всичко това се потвърждава от справедливи данни, в това число показания на самите арестувани причинители на тези терористични офанзиви “, разяснява съветският държавен глава, представен от Reuters.

Според него макар че Русия няма право да взе участие в следствието на аргументите, довели до големите течове по газопроводите „ Северен поток “ 1 и 2, то „ всички добре знаем кой е крайният бенефициент на това закононарушение. “

„ Съдебномедицински и други данни, както и оперативна информация, демонстрират, че детонацията на 8 октомври е терористичен акт. Терористична офанзива, ориентирана към заличаване на сериозна гражданска инфраструктура на Русия. Очевидно е, че украинските секрети служби са наредили, организирали и направили терористичната офанзива, ориентирана към заличаване на сериозна гражданска инфраструктура на Русия. Така киевският режим с дейностите си се изравни с интернационалните терористични групировки. С най-омразните групи. Просто е невероятно закононарушения от този тип да бъдат оставени без отговор. "

Всъщност отговорът на Русия не закъсня. Украинската столица бе бомбардирана през днешния ден. Руският президент споделя, че е нанесен солиден удар с далекобойно високоточно оръжие с въздушно, морско и наземно базиране по енергийни, военни и информационни уреди в Украйна.

Ако опитите за осъществяване на терористични офанзиви на наша територия продължат, отговорите на Русия ще бъдат сурови и по своя мащаб ще подхождат на равнището на заканите за Руската федерация. Никой не би трябвало да се съмнява в това. “
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР