Руският президент Владимир Путин в неделя (8 май) обеща, че

...
Руският президент Владимир Путин в неделя (8 май) обеща, че
Коментари Харесай

Путин се зарече: Както през 1945 г., победата ще бъде наша

Руският президент Владимир Путин в неделя (8 май) даде обещание, че „ както и през 1945 година успеха ще бъде наша “, до момента в който поздравява някогашните руски народи за 77-ата годишнина от провалянето на нацистка Германия във Втората международна война.

„ Днес нашите бойци, като техните предшественици, се борят един до друг, с цел да освободят родната си земя от нацистката нечистотия с увереността, че както през 1945 година, успеха ще бъде наша “, сподели Путин, който изпрати съветски войски в Украйна през февруари..

„ Днес наш общ дълг е да предотвратим възраждането на нацизма, който аргументи толкоз доста премеждия на народите на другите страни “, сподели Путин. Той добави, че се надява „ новите генерации да бъдат почтени за паметта на своите татковци и дядовци “.

Путин също по този начин неведнъж загатва освен бойци, само че и цивилни от „ вътрешния фронт, които разрушиха нацизма с цената на безчет жертви “.

„ За страдание през днешния ден нацизмът още веднъж надига глава “, сподели Путин, който настоя, че Украйна е в хватката на фашизма и опасност за Русия и рускоезичното малцинство в източната част на Украйна, което Москва твърди, че е „ освободително “.

„ Нашият заветен дълг е да задържим идеологическите наследници на тези, които бяха победени “ във Втората международна война, която Москва назовава „ огромната отечествена война “, сподели Путин, до момента в който прикани руснаците да „ отмъстят “.

Той също по този начин сподели, че желае „ на всички поданици на Украйна спокойно и заслужено бъдеще “.

В понеделник Москва публично ще означи успеха над нацистка Германия с великански боен церемониал.

При Путин Русия оправда офанзивата си в Украйна, стартирана на 24 февруари, като „ специфична интервенция “ за „ демилитаризиране “ и „ денацификация “ на съседката си, някогашна руска република, която разгласи самостоятелност през 1991 година
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР