Руският президент Владимир Путин сложи вече подпис на футболната топка

...
Руският президент Владимир Путин сложи вече подпис на футболната топка
Коментари Харесай

Русия ще бъде футбол! Но какво още ще видят гостите на Мондиала?

Руският президент Владимир Путин постави към този момент автограф на футболната топка за Световното състезание . В интернет е качен запис на химна на Мондиала. Освен това стана ясно, че Русия се показва на шампионата под девиза " Играй с намерено сърце " - подготовката върви с цялостна пара, написа в. " Известия ".


 
 Gulliver/Getty Images

Градовете, които ще одобряват мачове от шампионата, се канят почтено да посрещнат гостите и измислят какви ли не трикове , за да си спомнят те дълго време за празника на спорта в Русия. В московския парк " Соколники " да вземем за пример ще бъде инсталирана деветметрова електрическа вувузела от пластмаса с цветовете на съветския трибагреник. Вътре ще има високоговорители с мощ 120 децибела и микрофон, реагиращ на човешка тирада. Така ентусиастите и гостите в парка ще могат да викат за съветските национали , щом вкарат гол, считат уредниците.
 
 Gulliver/Getty Images



Междувременно, откакто Русия пусна нова банкнота от 100 рубли, отдадена на шампионата, в далекоизточния Приморски край вършат акция за подмяна на елементарните монети от 25 рубли с възпоменателни, сечени за шампионата. А локалните пандизчии ще гледат мачовете по малкия екран в културна конюнктура в специфични " спортни питейни заведения ", построени във всички изправителни заведения.-->
 
 Gulliver/Getty Images

В навечерието на Световната купа Техническият университет в Ростов на Дон е провел експресни курсове по британски за служители на реда и железничари , мобилизирани във връзка шампионата. Московското метро провежда наряди на англоезични доброволци и чиновници , преведена е и цялата аудиовизуална информация в мотрисите. Очакват се и спомагателни композиции.
 
 Gulliver/Getty Images

Министерството на културата на Московска област пък дава обещание да инсталира в крайградските влакове барплотове. Ще се оферират обаче освен алкохол, а най-много типични храни и питиета от Подмосковието - локален мая, мляко, самун, сладкиши и други Властите в градовете-домакини обаче са помислили и за почитателите, прекалили със спиртните напитки - в някои от тях към този момент са открити изтрезвителни отделения за интервала на Мондиала.
 
 Gulliver/Getty Images

А притежателите на специфични запалянковски паспорти ще може да посетят и фамозни съветски музеи , освен това с отстъпка от цената на билета. Президентът Владимир Путин към този момент е получил подобен документ. " Футболна нощ на музеите " провежда на 19 юни Екатеринбург, Калининград планува и други понижения в цените за гостите на града.
 
 БГНЕС

Според " Ростуризъм " за Мондиала в страната ще дойдат над 1 милион задгранични футболни почитатели , а се чакат и още 1,5 милиона посетители от самата Руска федерация.



Властите са взели ограничения нищо да не попречи на шампионата . Аграрното ведомство на Русия да вземем за пример увери, че на футболните терени няма да се промъкнат скакалци , отбелязва " Известия ". Медиите предизвестиха по-рано, че пълчища от инсекти може да атакуван Волгоград, където ще има мачове от шампионата, разяснява вестникът. Турнирът в Русия съгласно изданието би могъл да стане в действителност паметен, в случай че скакалци изядат тревата по терените.
 
 Gulliver/Getty Images

За всички ентусиасти пък са готови прекомерно истински сувенири. В Сочи да вземем за пример те ще могат да си купят окарини - глинени свирки - във формата на футболна топка. Санкт Петербург им предлага чаши и значки с рисунки на котки от разнообразни страни , комплектовани с " котешки разговорник ". Тези животни към този момент са нов знак на " втората столица " на Русия , акцентира Ана Кондратиева, основателка на локалния музей " Република на котките ", откакто глухият бял котарак Ахил от Ермитажа се прочу, като стана формалният " пророк " на шампионата.
 
 Gulliver/Getty Images

От Волгоград гостите на шампионата ще могат да си вземат зъби от праисторическа акула - такива сувенири приготвя локален музей. Преди милиони години в тази област се е простирал античен океан, изяснява всекидневникът. А волгоградският музей на горчицата - единствен в Русия, предлага разнообразни кулинарни изкушения, свързани с тази фалшификация , както и екзотични деликатеси - кафе от любеница и морковен чай.


 
 Gulliver/Getty Images

Вкусни сувенири са измислили и градове, където няма да има мачове - северният Суздал, въодушевен от локалния обичаен Празник на краставицата, прави бирена туршия с кисели краставички и ще предлага на гостите краставици на съчка, краставично сладко и краставично барбекю. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР