Руският президент Владимир Путин ще даде днес традиционната си ежегодна

...
Руският президент Владимир Путин ще даде днес традиционната си ежегодна
Коментари Харесай

Путин се изправя пред медиите в разгара на кризата със Запада

Руският президент Владимир Путин ще даде през днешния ден обичайна си годишна конференция и ще дава отговор на най-различни въпроси, съобщи Франс прес.

Акредитирани са повече от 1700 публицисти от съвсем всички съветски райони, както и от Азия, Европа и Америка. Това е четиринадесетата конференция за Путин от идването му на власт през 2000 година Очаква се тя да продължи няколко часа. Първата му конференция като президент през 2001 година продължи час и половина, тази през 2004 година - повече от три часа, а през 2008 година - повече от четири.

Очаква се тази година Путин да бъде питан за обтегнатите руско-американските връзки, за връзките със Запада като цяло, за рецесията в Украйна, стопанската система, увеличението на цените на комуналните услуги, непопулярната пенсионна промяна.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че президентът се приготвя интензивно за срещата с медиите, работи до късно през нощта, с цел да се запознае с материалите, готови от министрите и специалистите на президентската администрация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР