Руският президент Владимир Путин шеговито заяви, че ще проведе сериозен

...
Руският президент Владимир Путин шеговито заяви, че ще проведе сериозен
Коментари Харесай

Путин се забавлява, че Западът го вини за всички беди по света

Руският президент Владимир Путин шеговито съобщи, че ще организира сериозен диалог със Запада по отношение на неговите изказвания, че той (Путин - бел.ред.) е отговорен за целия стопански безпорядък, основан от спора в Украйна и тежките западни наказания, оповестява " Ройтерс ".

Руската инвазия в Украйна докара до гибелта на хиляди и разсели 14 милиона души, а опитът на Запада да изолира Русия като наказване за експанзията и блокирането от страна на Москва на износа на зърно от черноморските пристанища на Украйна доведоха до фрапантно повишаване на петрола, природния газ, зърнените храни, олиото и торовете.

На среща посредством телеконферентна връзка с бев черноморския курорт Сочи Путин означи, че съветската стопанска система се оправя добре, без значение от западните наказания.
 Зеленски зове Запада да покаже, че не грубата мощ ръководи света
Зеленски зове Запада да покаже, че не грубата мощ ръководи света

Украинският президент упорства за усилване на глобите против Москва

От своя страна Лукашенко уточни, че глобите са дали на двете страни подтик да се съсредоточат върху саморазвитието си, а Западът се е заблудил по отношение на аргументите за техните стопански проблеми.

По отношение на стопанската система в действителност би трябвало да им благодаря (на западните страни), защото те ни дадоха подтик към нашето лично развиване, посочи Лукашенко, а в отговор Путин се усмихна и кимна.

" Това, което се случва там (на запад - бел.ред.), е, че те в действителност подценяват обстановката, като четат личните си медии. Имат инфлация, само че истината е, че " Путин е отговорен ", " Путин е отговорен за всичко " , означи беларуският президент.

Путин кимна и съобщи с пресилена усмивка: " Ще имаме сериозен диалог с тях ". Лукашенко се засмя и удостовери.

Междувременно във видеообръщение към Световния стопански конгрес в Давос украинският президент да ускори още глобите против Русия като предизвестие към други страни, които обмислят потреблението на груба мощ.
 Путин: Санкциите против Русия провокират световна рецесия
Путин: Санкциите против Русия провокират световна рецесия

Според него страната му се справяла решително със санкциите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР