Руският президент Владимир Путин се сблъска с още една пренебрегвана

...
Руският президент Владимир Путин се сблъска с още една пренебрегвана
Коментари Харесай

Програмата на Путин за химически оръжия продължава, тъй като Русия губи място в световната агенция за наблюдение на химическата война

Руският президент Владимир Путин се сблъска с още една подценявана крах на интернационалната сцена, нов отчет на Фондацията за защита акценти на Демокрациите (FDD).

В удар върху съветското въздействие и авторитет членовете на Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) изместиха Русия за първи път от 41-членният Изпълнителен съвет на органа, до момента в който избира Украйна да запълни едно от трите свободни места в Източноевропейската група на ОЗХО.

Докладът, озаглавен „ За Русия, година на неуспехи в ОЗХО ", отбелязва, че идното предизвикателство е за Съединените щати и техните съдружници да държат Русия виновна за нейните нарушавания на Конвенцията за химическите оръжия, договорът, който сътвори ОЗХО, с цел да подсигурява нейното използване.

Руска съпротива деятелят и блогър Алексей Навални приказва по време на всеобщ протест против Путин на 24 декември 2011 година в Москва. (Снимка: Константин Завражин/Гети изображения)

Продължаващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР