Руският президент Владимир Путин се опитва да дестабилизира нашата страна,

...
Руският президент Владимир Путин се опитва да дестабилизира нашата страна,
Коментари Харесай

Германският военен министър: Владимир Путин се опитва да дестабилизира страната ни

Руският президент Владимир Путин се пробва да дестабилизира нашата страна, съобщи немският министър на защитата Борис Писторус след приключването в съветска медия на поверителни диалози сред висши офицери от въоръжените сили на Федерелната рерпука по отношение на оръжейните доставки за Украйна, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Тук става дума просто да се употребява този запис, с цел да се дестабилизира Германия и да се подкопае единството на страната “, сподели Писторус пред представители на медиите в Берлин.

" Тук излиза наяве дума да се подкопае нашето единение, да се посее политическо разделяне във вътрешен проект и се надявам откровено, че Путин няма да успее и ние ще останем единни “, съобщи той.

Аудиозаписът от видеоконферентното съвещание на висши немски военни беше публикуван в петък в съветски обществени мрежи, като разпространяването е пристигнало от съветска медия.


В диалога участниците разискват по-специално хипотезата за доставка на Киев на ракети с огромен обхват „ Таурус “, които са немско произвеждане, какво да се направи, с цел да се помогне на украинската войска да борави в с тях и какво би било въздействието от изпращането на такива ракети в Украйна.

Вчера немските управляващи потвърдиха, че записът е достоверен. А диалогът слага Берлин в неловко състояние в миг, в който той отхвърля да достави тези ракети на Киев с аргумента, че може да се стигне до ескалация на войната.

В диалога също така се чува офицерите да разкриват елементи по отношение на това по какъв начин Англия и Франция оказват помощ на украинската войска да употребява ракети „ СКАЛП “, които доставят на Киев.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР