Руският президент Владимир Путин се оказа прав, че западните страни

...
Руският президент Владимир Путин се оказа прав, че западните страни
Коментари Харесай

Стив Хол, бивш шеф на „руския“ отдел на ЦРУ: Путин се оказа прав за Украйна

Руският президент Владимир Путин се оказа прав, че западните страни и по-конкретно Съединени американски щати ще се изморят да оказват помощ на Украйна.

Това съобщи някогашният началник на „ съветския “ отдел на Централно разузнавателно управление на САЩ Стив Хол, съобщи Business Insider.

Прогнозата на съветския президент Владимир Путин, че Съединени американски щати ще изгубят " нервите " си и ще спрат да поддържат Украйна, се оказва вярна, съобщи специалистът пред телевизия CNN.

“Последните седмици бяха доста положителни за Путин. Това се вижда в неговото държание и изказ ”, съобщи той. Путин към този момент умерено може да каже на тези хора от вътрешния си кръг, които са били скептични по отношение на тактиката му за Украйна, че е бил прав, съобщи Хол.

Стратегията на Путин е била елементарна – той е разчитал, че Западът и съответно Съединени американски щати ще изгубят фокус и последователно ще спрат помощта си към Украйна, съобщи някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ. Сега, две години след нашествието, търпението на Путин стартира да се отплаща.

Отново зависи от Запада да му покаже, че бърка. Коментарът на Стив Хол е изработен на фона на продължаващата неустановеност дали Съединени американски щати ще продължат военната си и финансова поддръжка към Киев. Заради сериозния дефицит на оръжия и муниции Украйна преди дни загуби Авдеевка, а съветската войска продължава да прави настъпателни интервенции по фронта.

 

Източник " Факти "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР