Руският президент Владимир Путин се намира в бункер далеч от

...
Руският президент Владимир Путин се намира в бункер далеч от
Коментари Харесай

Путин се подготвя да евакуира Кабаева и роднините си от Москва преди ядрен удар


Руският президент Владимир Путин се намира в бункер надалеч от Москва и се готви да нанесе тактически нуклеарен удар. Той е предизвестил най-близките си родственици, че може да се наложи незабавно да се изтеглят от Москва, оповестява The Mirror, представен от " Блиц ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7381
Изданието се подовава на антикремълския канал в Telegram  " Генерал СВР " l, който твърди, наред с други неща, че Путин е съществено болен, без да представя съществени доказателства. Според източниците, ръководителят на Кремъл също по този начин се съветва и с шамани.

В скорошна обява се оповестява, че чиновниците на Кремъл ще би трябвало да се реалокират на скрито място, а близките на съветския президент също ще бъдат авансово преместени в бункер.

" Алина Кабаева и децата ѝ, както и двете ѝ по-големи дъщери с техните деца и съжителстващи лица, са били предизвестени за опцията за незабавна евакуация ", се споделя в информацията. - Но не всички в съветското управление са имали подобен шанс, като Путин е наредил евакуацията на " нужния най-малко " съветски чиновници при положение на нуклеарна опасност. "

Освен Володин, други депутати от Думата не подлежат на евакуация. Руският президент наподобява не се нуждае и от личните си деца от любовници, момиче и момче, и няма проекти да ги изтегля.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР