Руският президент Владимир Путин се е разделил с дългогодишната си

...
Руският президент Владимир Путин се е разделил с дългогодишната си
Коментари Харесай

Конспирацията се развива: Путин и Алина Кабаева се били разделили

Руският президент Владимир Путин се е разделил с дългогодишната си държанка Алина Кабаева при започване на тази година, а наподобява тя към този момент си има нов брачен партньор, написа английският таблоид Daily Star.

Говори се, че Владимир Путин и Алина Кабаева са двойка от 20 години. Двамата се разделиха при започване на годината. Но в този момент, няколко месеца по-късно, има нови разкрития за персоналния живот на съветския президент и нова фотография на някогашната му обичана провокираха възторг.

Въпреки че Кремъл в никакъв случай не удостовери връзката, осведомени вътрешни лица са сигурни, че Кабаева е била брачна половинка на Путин от години и има деца от съветския президент. 

Но в този момент Алина Кабаева наподобява е зарязала Владимир Путин. Поне това подсказва нова фотография, която някогашната олимпийска гимнастичка разгласява в профила си в Instagram, на която носи пръстен на безименния си пръст. А Путин няма подобен. Мнозина се запитаха за кого е омъжена Кабаева.

Има информация, че Путин има двама сина от нея, които живеят в двореца му във Валдай. Руският водач пази в загадка всичко към тях и персоналния си живот.



 През пролетта на 2015 година Владимир Путин преди малко беше станал татко още веднъж при започване на шейсетте - три десетилетия след раждането на втората му щерка. При раждането на бебето съветският президент възкликнал: " Ура! Най-накрая момче! ".

Синът на Путин, Иван, в този момент на девет години, и първият от двамата късни потомци на съветския президент от дългогодишната му другарка, някогашната олимпийска шампионка в художествената гимнастика Алина Кабаева. Четири години по-късно, през 2019 година, Кабаева е родила втория наследник на двойката, Владимир-младши, който в този момент е на пет.

Разкритието тази седмица, че 71-годишният Путин се радва на нов припадък на бащинство, предлага взор към неговия свят на мистериозност и привилегии. Той също по този начин загатва за логиката на психиката на човек, чиято кариера в професионална ловкост засенчва всяко негово придвижване.

Съществуването на синовете на Путин беше разкрито на рускоезичния проверяващ уеб страница Dossier Center от член на фамилията, който се грижи за братята в изолираната резиденция на Путин във Валдай, край езеро по средата сред Москва и Санкт Петербург.

Радостното възклицание на Путин, че има наследник, се трансформира в фамилна история, която Иван споделя на учителите и защитата непрекъснато. " Центърът за досиета " заяви, че е получил десетки фотоси на Иван, само че няма да ги разгласява, защото той е малолетен и не носи виновност за дейностите на родителите си. Подробностите за живота на децата обаче са истина, твърди уеб сайтът. А те повдигат въпроси по отношение на държавните разноски за тяхното позлатено образование.

Според източника на " Центъра за досиета " Иван и Владимир-младши, или Ваня и Володя, както галено назовават ​​много руснаци с тези имена, са обгрижвани от екип от бавачки, гувернантки и спортни треньори. Те имат личен водач и кола, яхта и бизнес аероплан. Придвижват се със специфични документи, които да прикрият самоличността им, каквито употребяват... съветските шпиони. 

Дългогодишната държанка

За връзката на Путин с 41-годишната Кабаева се носят клюки повече от две десетилетия, само че той постоянно е отказвал да го признае. Двамата бяха изобразени сияещи един на различен на публични събития при започване на века.

Запитан през 2008 година за връзката му със спортиста на конференция в Сардиния, той отговори: " Разбира се, наясно съм с клишето, че политиците живеят в стъклени къщи, само че даже и в тези случаи би трябвало да има някакви граници … аз постоянно не съм харесвал хората, които обикалят с еротичните си мечти, пъхайки набитите си носове в живота на различен човек. "

През същата година вестник " Московский сътрудник " беше ненадейно закрит, откакто заяви, че Кабаева и Путин възнамеряват брак. Но през годините имаше мощни индикации за връзката сред Кабаева, златен медалист от Олимпиадата в Атина през 2004 година, и някогашния разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

През 2016 година стана ясно, че бабата на Кабаева е придобила три първокласни жилището в Санкт Петербург и Москва от двама магнати, близки до Путин. Имотът, за който се счита, че коства милиони долари, е бил трансфериран на Анна Зацепилина през декември 2015 година, съгласно следствие на самостоятелния съветски ефирен канал TV Dozhd.

Също през 2016 година следствие на организация Ройтерс откри, че Григорий Баевски, 47-годишен бизнес сътрудник на остарял другар на Путин, е продал или трансферирал парцели на четирима души: една студентка, която театралничи за календар, отдаден на водача за рождения му ден, по-малката щерка на Путин и двама родственици на Кабаева. Един от роднините на Кабаева беше сестра й Лейсан. Четвъртият беше Зацепилина.

Слуховете за Кабаева още веднъж се появиха през май 2022 година, когато вестник SonntagsZeitung заяви, че тя и Путин имат две деца и че швейцарски гинеколог от съветски генезис е асистирал на олимпийската шампионка при бременността й. " Центърът за досиета " удостовери тази седмица, че лекарят е Наталия Тибо и че Иван Путин е роден в родилната клиника Sant’Anna в Лугано в Южна Швейцария.

Далеч от очите на публиката

Нежеланието на Путин да признае, че има връзка с Кабаева, е в сходство с по-широк опит да се прикрие фамилията му. Снимки на двете му дъщери бяха оповестени при започване на 2000-те години, само че по-късно те изчезнаха от полезрението на обществото.

Дори откакто през последните години публицисти разкриха, че това са 39-годишната Мария Воронцова, ендокринолог, и 38-годишната Катерина Тихонова, бизнесменка и танцьорка по акробатичен рокендрол, Путин продължи да се въздържа да ги разпознава, предпочитайки фразата " тези дами ", с цел да опишат сестрите.

Дъщеря, за която се твърди, че Путин е имал от държанка на име Светлана Кривоногих през 2003 година, не се признава от Кремъл. Желанието на Путин да отбрани фамилията си може в миналото да е имало рационална основа. В началото на 2000 година ислямистките партизани в Северен Кавказ направиха опустошителни терористични офанзиви в цяла Русия, а роднините на чиновниците бяха евентуални цели на похищение.

След развода на Путин с майката на Воронцова и Тихонова, някогашната стюардеса Людмила Путина, през 2013 година потайността изглеждаше все по-странно – изключително в контрастност с обществения профил на децата на западни водачи като Челси Клинтън и Малия и Саша Обама.

Фалшивата майка

В случая с Кабаева и двамата сина, които споделя с Путин, чистата механика на укриването е завладяваща.

Братовчедката на гимнастичката, жена на име Олеся Федина, се показва за майката на момчетата в връзка с бавачки и частни учители, твърди " Центърът за досиета ", представен от The Times.

Но трикът не минава, когато Иван Путин взе участие в шампионати по хокей на лед. Накрая той бяга не при Федина, а при същинската си майка Кабаева, която е скрита в зона, заобиколена от непрозрачно стъкло. Иван и Владимир-младши се местят със своите учители, рядко се виждат с връстници, само че се радват на чести разходки с лодка и ски почивки.

Антуражът на момчетата употребява самолети и хеликоптери, ръководени от компании, свързани с Юрий Ковалчук, 73, и Генадий Тимченко, 71, твърди " Центърът за досиета ". Ковалчук ​​е прочут банкер и другар на съветския президент, до момента в който Тимченко е милиардер магнат и един от сътрудниците на Путин в хокея на лед.

Наследство?

Членовете на фамилията на Путин и потомците на неговите другари от ден на ден се придвижват към властта и благосъстоянието. Синовете на неговите дългогодишни съдружници заемат функции като вицепремиер и началник на висшия одитен орган на Русия.

52-годишната Анна Цивилева, първа братовчедка на Путин, един път отстранена, е един от десетте заместник-министри на защитата на страната и беше нараснала в ролята на държавен секретар предишния месец. През 2017 година Проектът за докладване на проведената престъпност и корупцията твърди, че различен родственик на Путин е работил като прокурист за благосъстоянието на президента. Михаил Шеломов е натрупал активи от 573 милиона $, до момента в който е работил на работа със заплата от към 8 500 $ годишно, се споделя в плана.

Година по-рано приключването на Panama Papers сподели, че Сергей Ролдугин, виолончелист и кръстник на Воронцова, има директно или непряко няколко компании в данъчни убежища с парични потоци до 2 милиарда $.

И въпреки всичко разгласяването, че Путин има двама незнайни до момента сина, евентуално ще има минимално политическо влияние. Засега няма доказателства, че те или сестрите им са култивирани, с цел да го наследят.

" Това не са чакащи наследници ", споделя Марк Галеоти, съветски специалист по политика и сигурност, пред The Times. Той прибавя, че фактът, че Иван и Владимир-младши са " отгледани в сигурен балон ", не е " неповторим метод за потомците на един тиранин ".

Вместо това, методът на живот на момчето приказва повече за персоналното предпочитание на Путин за секретност и структурата на неговия режим: мътна комбинация от държавни функционалности и частни начинания и княжеска рутина за тези на върха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР