Руският президент Владимир Путин разглежда модела на либералния глобализъм като

...
Руският президент Владимир Путин разглежда модела на либералния глобализъм като
Коментари Харесай

Путин обвини Запада в неоколониализъм

Руският президент Владимир Путин преглежда модела на демократичния глобализъм като " обновено издание на неоколониализма ". Той има вяра, че Западът употребява Украйна, с цел да задържи Русия в устрема ѝ да се развива въз основа на обичайните полезности, заяви " Интерфакс ".

" Т. нар. групов Запад в своите дейности изхожда от обстоятелството, че техният модел на демократичен глобализъм няма опция. И този модел към момента е същото обновено издание на неоколониализма и нищо друго, американският свят, свят за елита, в който правата на всички останали просто са потъпкани ", сподели Путин в четвъртък, изказвайки се в централата на Службата за външно разузнаване.

Изявлението бе направено във връзка стогодишнината на съветското незаконно разузнаване.
 Путин за разширението на НАТО: Не е вест, опасността е от 2014 година
Путин за разширението на НАТО: Не е вест, опасността е от 2014 година

Западът употребявал Украйна като инструмент за реализиране на личните си имперски упоритости

Според него, ясно удостоверение за това е ориста на доста страни и нации в Близкия изток, други райони на света, а през днешния ден и на милиони хора в Украйна, които Западът просто цинично употребява като разходен материал в геополитическите игри, в опитите си да овладее Русия, съобщи Путин.

Тези опити за ограничение, счита Путин, не са нищо повече от предпочитание да се попречи на Русия да се развива с темпото, от което се нуждае и на основата на обичайните полезности, от които се нуждае.

" Какво ограничение е това? Това е просто борба с Русия ", сподели той.

Западът, съгласно него, " се пробва да пренебрегва една неуместна за себе си действителност - образуването на многополюсен международен ред ".

" Разбира се, те не могат изцяло да подценен тези справедливи трендове. Но в практическата си политика те се управляват от една цел - да запазят господството си по всевъзможен метод. Такъв догматизъм, задължение на предишното, отвращение да се изправят пред истината неизбежно усилва риска от по-нататъшни зле премислени импулсивни дейности от страна на Запада ", сподели Путин.
 С отпратка към Маргарет Тачър Путин опровергава Джонсън, че дамите не стартират войни
С отпратка към Маргарет Тачър Путин опровергава Джонсън, че дамите не стартират войни

Руският водач отговори на обвиняванията в " токсична неустрашимост "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР