Руският президент Владимир Путин проведе телефонен разговор с колегата си

...
Руският президент Владимир Путин проведе телефонен разговор с колегата си
Коментари Харесай

Президентът на ОАЕ изрази подкрепа за Путин

Руският президент Владимир Путин организира телефонен диалог с сътрудника си от Обединените арабски емирства (ОАЕ) Мохамед бин Зайед Ал Нахаян, заяви пресслужбата на Кремъл, представена от ТАСС.

Преслужбата отбелязва, че президентът на ОАЕ " е показал интерес да чуе оценките за обстановката в Русия по отношение на опита за бунт от 24 юни ". " След като получи изчерпателна информация, водачът на ОАЕ изрази цялостната си поддръжка за дейностите на съветското управление ", означи Кремъл.

" Бяха разисквани някои настоящи въпроси на по-нататъшното развиване на съдействието сред двете страни поради резултатите от договарянията на 16 юни по време на Петербургския интернационален стопански конгрес ", се показва в известието.

Президентът на ОАЕ е отбелязал значимостта на запазването на стабилността в Русия, както и на сигурността и благополучието на съветския народ.

Телефонният диалог се е състоял по самодейност на ОАЕ, добавя Българска телеграфна агенция.

Путин организира през вчерашния ден телефонни диалози и с президента на Иран и емира на Катар, които също показаха поддръжка за дейностите на съветското управление по отношение на протеста на Пригожин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР