Руският президент Владимир Путин просто ще бъде отстранен от власт

...
Руският президент Владимир Путин просто ще бъде отстранен от власт
Коментари Харесай

Ако тези две събития се случат в Украйна, Путин ще бъде отстранен от власт

Руският президент Владимир Путин просто ще бъде отхвърлен от власт след освобождението на Херсон или след разрушаването на Кримския мост. Това съобщи съветският политолог и отстъпник Андрей Пионтковски за телевизия " Еспресо ".

„ Политическата злополука за Путин е доста елементарна, а точно след едно от тези две събития, освобождението на Херсон и разрушаването на Кримския мост, той просто ще бъде отхвърлен от власт. На идващия ден ще чуем още веднъж „ Лебедово езеро “ и по време на антракта ще ни кажат, че другарят Путин е позволил редица съществени неточности по украинския въпрос и по здравословни аргументи заради напредналата си възраст към този момент не може да извършва отговорностите си “, изясни специалистът.

Според него даже има добра дата за това - 7 октомври, когато Путин навършва 70 години. „ Въпреки това всичко за Путин е подправено: и тази дата, и родителите му, и цялата биография са подправени, тъй като той няма да бъде на 70 години, а на 72 години. Можете да прочетете в детайли, предлагам на всички, в книгата„ Корпорацията “ на Фелщински и Прибиловски има цялостен раздел от биографията на Путин “, сподели Пионтковски. Припомняме, че преди дни в Русия група депутати прикани да упрекна Путин в държавна измяна. Във войната против Украйна, която Русия стартира на 24 февруари, окупаторите търпят невиждани загуби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР