Руският президент Владимир Путин призна, че е доволен от пътуването

...
Руският президент Владимир Путин призна, че е доволен от пътуването
Коментари Харесай

Путин посети Чукотка: Не съжалявам, че отидох

Руският президент Владимир Путин призна, че е удовлетворен от пътуването до Чукотка, в това число от опита, насъбран от пътуването по " зимния път ", съобщи РИА Новости .

За него значимо персонално да се запознаете с проблемите на хората.

" Отдавна планирах да отида там, не скърбя, че го направих, тъй като едно е, когато го знаеш от документи, а друго е, когато го видиш с очите си ", сподели Путин. отговаряйки на въпроси на публицисти след пътуването си до Далечния изток.

" Дори фактът, че основният град Анадир се намира от едната страна на залива, а летището е от другата страна, приказва за това какво е да живееш там и започваш да разбираш кои са целите, на които би трябвало да се обърне внимание ", сподели той.

Според президента е прекомерно рано да се каже какви съответни решения ще бъдат взети, в това число по казуса за свързването на Анадир с летището, написа обстоятелства.бг.

" Има разнообразни разновидности, само че такива пътувания са доста значими в този смисъл и е невероятно да ги сменяем ", акцентира той.

На въпрос дали не му е доста тежко да кара по зимния път, президентът означи с усмивка: " Всичко е наред, всичко е наред. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР