Руският президент Владимир Путин призна, че ако е имал възможност

...
Руският президент Владимир Путин призна, че ако е имал възможност
Коментари Харесай

Путин призна, че ако е имал възможност, би предотвратил разпадането на СССР

Руският президент Владимир Путин призна, че в случай че е имал опция да промени нещо в историята на страната, би желал да предотврати разпадането на Съветския съюз.

В същото време той акцентира, че не би желал да смени днешния ден с друга историческа ера, тъй като в предишното неговите предшественици са били крепостни селяни. Такива отговори президентът даде на серия блиц въпроси по време на медия конгрес на публичното придвижване " Общоруски национален фронт " (ОНФ) " Истина и правдивост ", съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Част от тези къси въпроси бяха не напълно съществени, даже иронични, някои бяха с предполагаем темперамент, други бяха свързани с историята. Всички те допускаха къси отговори, отбелязва организацията.

На въпроса кое събитие, станало в Русия, би желал да промени, Путин отговори: " Разпадането на Съветския съюз ". Отговорът на президента на въпроса в кой исторически интервал би желал да се озове, беше: " Днес ". " Разбирате ли, в миналото всички мои предшественици са били крепостни селяни, а аз съм президент ", с подигравка разясни президентът.

Съдейки по другите отговори на Путин на останалите блиц въпроси, основното в живота е резултатът, а силата на Русия е в хората, отбелязва.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР