Руският президент Владимир Путин пристигна в столицата на ОАЕ Абу

...
Руският президент Владимир Путин пристигна в столицата на ОАЕ Абу
Коментари Харесай

Путин, охраняван от изтребители Су-35С, отлетя за Абу Даби

Руският президент Владимир Путин дойде в столицата на ОАЕ Абу Даби, където ще беседва с президента Мохамед Ал Нахаян. Преговорите сред Русия и ОАЕ са планувани в Саудитска Арабия.

По-рано беше обявено, че по време на договарянията ще бъде повдигната тематиката за войната. Ще бъде разискван и въпросът за свързването на страните с БРИКС.

В деня на идването на Путин в Абу Даби небето над града беше боядисано в цветовете на съветското знаме. Това е снимано и оповестено онлайн.



Освен това се оказа, че самолетът на Путин е бил ескортиран до Абу Даби от изтребители Су-35С - на борда е имало разнообразни типове авиационно оръжие. Това потвърдиха от съветското министерство на защитата.

Уточнява се, че самолетът Су-35С е изхвърчал от оперативното летище. Пилотите могат да работят при мощен дъжд и стремителен вятър. Изтребителите са пилотирани от първокласни водачи.

Всички страни, над които е прелетял Владимир Путин, дадоха позволение за полети на съветски изтребители.

Както написа Bloomberg, пътуването на Путин удостоверява, че той има възходяща убеденост „ в способността да пътува отвън Русия “.

Журналистите са уверени, че визитата на Путин в ОАЕ удостоверява, че напъните на Вашингтон да изолира Москва са се провалили. Изданието също по този начин разяснява, че Путин укрепва връзките с ръководителите на страните от Персийския залив, а поддръжката на Съединени американски щати за Украйна „ е под въпрос “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР