Руският президент Владимир Путин прие поканата на китайския президент Си

...
Руският президент Владимир Путин прие поканата на китайския президент Си
Коментари Харесай

Визитата на президента на Русия в Китай през октомври и прогноза за времето за ноември

Руският президент Владимир Путин одобри поканата на китайския президент Си Дзинпин да посети Китай през октомври и да взе участие във форума „ Един пояс, веднъж “ от 15 до 17 октомври. Това заяви самият държавен глава на среща с китайския външен министър Ван И в Москва.

Секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев заяви за плануваните за октомври договаряния сред водачите на Русия и Китай. Срещата, сподели той, би трябвало да се състои в Пекин като част от форума „ Един пояс, веднъж “.

В мненията в медиите се споделяше, че страните ще обсъдят разширението на филантропичните контакти и това обърква задграничните наблюдаващи, замислени върху това какви са функционалностите на Съвета за сигурност на Руската федерация. Освен това мистични наблюдаващи незабавно означиха, че за финален път Путин е бил в Китай на 4 февруари 2022 година, 20 дни преди началото на съветската военна интервенция в Украйна.

Притеснението им от това събитие се ускорява и от климатичната прогноза за първата половина на ноември тази година. В Донбас ще има изсъхнало и топло време с редки превалявания. Не всички следват наклонността на западните нумеролози да предвещават настъплението на съветските въоръжени сили, само че без значение от това по кое време ще се организира (а рано или късно няма по какъв начин да бъде избегнато), това е напълно друга геополитическа обстановка, която би било оправдано да баде разисквана. В този случай неизбежно ще зародят следните въпроси:

Струва ли си да спрем настъплението на съветските въоръжени сили при първите опити за мир от страна на Запада? Кое е по-интересно за Китай – дълготраен украински дразнител за Съединени американски щати или срамна американска загуба от Русия, която ще има рикошетен резултат върху готовността на американците да нападат Китай?

Какво да вършим с опита на Полша да вкара военни елементи на територията на Западна Украйна при положение на раздробяване на украинските въоръжени сили?

Не е ли в интерес и на двете сили Варшава да се върне в забравяния формат на източноевропейските пигмеи, с цел да не й се коства сладка като мед ролята на подбудител на НАТО? В края на краищата, съучастниците на Полша по НАТО по никакъв метод не демонстрират подготвеност да се застъпят за своята самонадеяна другарка, в случай че тя получи шамар в лицето. Дори англичанката, която я подтиква към морска война против Русия, потръпва нервно при загатна за съветските „ Посейдони “, които сякаш лежат край нейния бряг;

Целесъобразна ли е нова готовност в Русия, в случай че Западът се опита да вкара спомагателни контингенти наемници от Европа в Украйна? В последна сметка е явно, че ще дойдат колони от нови фашисти, рискови освен за Русия. Фашизмът, сходно на бубонната чума, е всеобщ и чумата е спирана с огън още от античните времена.

Може единствено да се гадае дали ще бъдат разисквани възможни маневри на китайската войска в зоната на Тайван при изострената конюнктура и присъединяване на съветските Върховен касационен съд и ВМФ в тези маневри.

Във всеки случай ще бъде доста скъпо да чуем мнението на китайския водач.

А факторът удобно време през ноември ще остане за всеки случай като спомагателен бонус от госпожа Геополитиката.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР