Руският президент Владимир Путин предложи да се следят доставките на

...
Руският президент Владимир Путин предложи да се следят доставките на
Коментари Харесай

Путин: Трябва да внимаваме с доставките на храни в неприятелски държави

Руският президент Владимир Путин предложи да се наблюдават доставките на храни за " вражески " (б.р- включително попада и България) към Кремъл страни на фона на вълната от наказания против Москва, които се отразяват върху редица селскостопански браншове, съобщи Франс прес.

" Тази година на фона на световния дефицит на храни, ще би трябвало да сме по-внимателни с доставките на храни зад граница и да следим най-много изискванията за този експорт към страни, които водят враждебна политика към нас ", съобщи Путин на среща, излъчена по държавната телевизия.

Руският водач увери също, че националното произвеждане на храни напълно покрива потребностите на страната, като акцентира селскостопанския капацитет на Русия. Той прикани и за слагане на ясни цели за намиране на заместващи артикули, откакто вносът на доста артикули в Русия беше спрян.

От селскостопанска и продоволствена позиция доста страни са наранени от последствията от спора сред Русия и Украйна, които са основни снабдители на съществени хранителни артикули в света, изключително на зърно и слънчогледово олио.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР