Руският президент Владимир Путин празнува рожден ден на 7 октомври.

...
Руският президент Владимир Путин празнува рожден ден на 7 октомври.
Коментари Харесай

Путин чукна 70. Какви са плановете му?

Руският президент Владимир Путин чества рожден ден на 7 октомври. На рождения си ден през днешния ден, когато навършва 70 години, той ще се срещне с сътрудниците си от Общността на самостоятелните страни (ОНД).

Неофициалната среща ще се състои в Константиновския замък край Санкт Петербург. Обикновено през годината се привикват едно постоянно и едно импровизирано съвещание на Съвета на държавните глави от Оперативно-наблюдателно дело.

Миналата година неофициалната намира се състоя на 28 декември в Санкт Петербург, а формалната, която се реализира посредством видеовръзка поради пандемията от ковид, беше на 15 октомври, написа ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Както означи представителят на Путин Дмитрий Песков, диалозите на 7 октомври ще бъдат значима стъпка при подготовката на срещата на върха на Оперативно-наблюдателно дело в Астана идната седмица.

 От 12 до 14 октомври столицата на Казахстан - страната ръководител на Оперативно-наблюдателно дело за тази година - ще бъде хазаин на срещите на върха на Оперативно-наблюдателно дело, на Конференцията за ограничения за подсилване на доверието в Азия (CICA) и на срещата на държавните глави на страните от Централна Азия и Русия.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР