Руският президент Владимир Путин похвали американския президентът Доналд Тръмп, но

...
Руският президент Владимир Путин похвали американския президентът Доналд Тръмп, но
Коментари Харесай

Путин: Имам положително впечатление от Тръмп, но не от политическата система на САЩ

Руският президент Владимир Путин похвали американския президентът Доналд Тръмп , само че изрази отчаяние от американската политическа система, която съгласно него " се самоизяжда ", предадоха Асошиейтед прес и ТАСС, цитирайки обстойно телевизионно изявление на Путин.

Запитан дали е отчаян от Тръмп, Путин споделя, че не изпитва такова възприятие и има доста позитивно усещане от американския президент, с който се е срещал в коридорите на интернационалните срещи на върха предходната година. Путин дефинира Тръмп като човек с който може да се поддържа връзка елементарно и с който може да се търси компромис .

Руският президент добави, че е отчаян не от американския си сътрудник, а от американската политическа система, която съгласно него е посочила неефективността си и която се самоизяжда .

За връзките със Запада съветският президент изрази убеденост, че за другите страни е доста по-целесъобразно да сътрудничат с Русия , вместо да й се опълчват. Путин дефинира антируските наказания като нечестна конкуренция , само че напомни, че до сходни способи се е прибягвало и в предишното. за риска от нуклеарна война Путин изрази вяра, че в света повече в никакъв случай няма да се употребява нуклеарно оръжие .

Той предизвести, че в случай че някой вземе решение да унищожи Русия, тогава за Русия ще възникне законното право да отвърне. " Да, за човечеството това ще бъде световна злополука, за света това ще бъде световна злополука. Но аз като жител на Русия и глава на съветската страна желая да задам въпроса: Защо ни е подобен свят, в случай че в него няма да я има Русия ? ", сподели Путин.

За себе си Путин сподели, че от дълго време е свикнал с оценките на западни специалисти, че е изверг . Той сподели, че негов ориентир, от който няма да се отклони, са ползите на Русия и на съветския народ. Путин разказа себе си като оптимист и сподели, че в Русия всички са такива и чакат най-хубавото в бъдеще.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР