Руският президент Владимир Путин почти сигурно не иска пряка конфронтация

...
Руският президент Владимир Путин почти сигурно не иска пряка конфронтация
Коментари Харесай

ЦРУ: Путин не иска сблъсък с НАТО

Руският президент Владимир Путин съвсем несъмнено не желае директна борба с НАТО и ще се ограничи до асиметрични ограничения. Това се показва в отчет на разследващата общественост на Съединени американски щати, оповестен от Сената.
 
Американската разследваща общественост е единомислеща, че войната против Украйна се е трансформирала в огромни проблеми за Русия, само че тя към момента остава стабилен и кадърен съперник, стреми се да смекчи последствията от глобите за стопанската система си и укрепва връзките с основните съперници на Съединени американски щати и Запада като Китай, Иран и Северна Корея, което е огромно предизвикателство за Запада.

Съгласно изводите на разследващата общественост Кремъл съвсем несъмнено не цели директна военна борба с НАТО и ще се ограничи до " асиметрични действия ", които съгласно нейните калкулации няма да преминат тази граница.

" Президентът Владимир Путин евентуално има вяра, че Русия е осуетила опитите на Украйна да си върне обилни територии, че неговият план за победа в тази война работи и със Запада, в частност американската помощ за Украйна е лимитирана, изключително на фона на войната сред Израел и Хамас ", излиза наяве от текста.

Специалистите от американското разузнаване показват, че тясното икономическо съдействие с Пекин обезпечава на Русия огромен пазар за продажба на сила и други запаси, по-голяма отбрана от бъдещи наказания и мощен сътрудник за опълчване на Съединени американски щати.

Русия е съумяла да пренасочи забележителен дял от своя морски експорт на нефт и е евентуално огромна част от него да се продава на цени, по-високи от тавана на цените на Г-7, с помощта на съдействието с незападни сътрудници.

Разузнаването допуска, че Москва няма да спре да употребява " всички налични запаси на държавната " власт, с цел да прокарва своите ползи и да се пробва да подкопае въздействието на Съединени американски щати и техните съдружници, макар че е откъсната от западните пазари и технологии и бягството на " човешки капитал " ще бъде предизвикателство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР