Руският президент Владимир Путин определи т. нар. руска заплаха като

...
Руският президент Владимир Путин определи т. нар. руска заплаха като
Коментари Харесай

Путин: Русия не се кани да напада никого

Руският президент Владимир Путин дефинира така наречен съветска опасност като небивалица на тези, които желаят да натрупат капитал от този мит, от ролята си на авангард в битката с Русия, да получават някакви бонуси и преференции, и това е явно за всички, за водачите на водещите европейски страни, съобщи ТАСС.

Говорейки на съвещание на капиталовия конгрес " Русия зове ", той подсети, че преди Съединени американски щати са казвали на страните в Европа, че ги пазят от руската опасност и те би трябвало да заплащат за това.
" Днес това към този момент не работи. Въпреки всички проблеми с Украйна, със спекулациите към Крим и Донбас, всички прелестно схващат, че Русия не се кани да атакува никого ", акцентира Путин.

Той изрази мнение, че резултатите от разпадането на Съюз на съветските социалистически републики са се оказали по-лоши и от най-песимистичните упования. " Резултатите от неефективната икономическа политика в Съюз на съветските социалистически републики се отразиха и върху политическата сфера. Наистина, резултатите от разпадането се оказаха доста по-лоши от това, което хората си мислеха и което не можеха да подозират и в най-лошите си упования ", сподели съветският президент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР