Руският президент Владимир Путин официално заяви, че ще се бори

...
Руският президент Владимир Путин официално заяви, че ще се бори
Коментари Харесай

Путин ще влезе в президентската битка в Русия като независим кандидат

Руският президент Владимир Путин публично съобщи, че ще се бори за нов мандат на поста на изборите през март идната година. Той осведоми, че ще се кандидатира като самостоятелен и разчита на необятна поддръжка от партиите и хората в Русия. Още не е назначен началник на предизборния му щаб.
Путин означи, че не би желал да показа в този момент в детайлности предизборната си стратегия, само че увери, че "на процедура към този момент има " такава. Политическата среда в Русия би трябвало да бъде конкурентна, а политическата система - уравновесена, уточни президентът.
Хората в Русия значително са прави да показват неодобрение, само че опозицията не може да предложи действителен дневен ред, съобщи Путин. Страната би трябвало да бъде съвременна страна с гъвкава политическа система, съобщи президентът Владимир Путин на годишната си конференция в Москва през днешния ден, съобщи ТАСС.
"Русия би трябвало да бъде устремена към бъдещето, би трябвало да бъде доста съвременна, политическата система би трябвало да е гъвкава, стопанската система би трябвало да се базира на високи технологии. Производителността на труда би трябвало неведнъж да нарасне ", сподели Путин.
Властта и цялото съветско общество би трябвало да насочат вниманието си и към проблемите, свързани с развиването наинфраструктурата, опазването на здравето, образованието, прикани президентът. "И всичко би трябвало да има за цел повишение на приходите на жителите ", посочи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР