Руският президент Владимир Путин обяви, че на двамата руски граждани,

...
Руският президент Владимир Путин обяви, че на двамата руски граждани,
Коментари Харесай

Путин обяви: Обвинените двама руснаци по случая Скрипал са цивилни

Руският президент Владимир Путин разгласи, че на двамата съветски жители, упрекнати от английските управляващи в опит за ликвидиране на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия, им е била открита самоличността, като и двамата били цивилни.

Той добави, че нямало " нищо престъпно " към двамата и ги прикани да се показват пред медиите.

Путин приказва по тематиката по време на Източния стопански конгрес, който се организира във Владивосток в Далечния изток на Русия.

По-рано английските проверяващи откриха " задоволително доказателства ", че двамата съветски жители, упрекнати в опита за ликвидиране на Скрипал, Александър Петров и Руслан Боширов, са чиновници на съветското военно разузнаване (ГРУ). Първоначалната реакция на Москва на обвиняванията обаче беше, че имената на двамата не говорели нищо на съветските управляващи.

Британският министър по сигурността Бен Уолъс упрекна персонално Путин, че е виновен за нападението с нервнопаралитично вещество новичок през март, защото " неговото държавно управление управлява, финансира и управлява военното разузнаване ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР