Руският президент Владимир Путин обсъди с постоянните членове на Съвета

...
Руският президент Владимир Путин обсъди с постоянните членове на Съвета
Коментари Харесай

Путин: Отношенията с близките ни съседи са най-важни за Русия

Руският президент Владимир Путин разиска с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Русия връзките на интернационалната сцена с най-близките съседи и сътрудници на РФ, заяви ТАСС.

„ Когато построяваме връзки с нашите сътрудници на интернационалната сцена, ние постоянно приказваме с вас за това, че връзките с нашите най-близки сътрудници, с нашите другари, с нашите съседи, са от най-голямо значение за нас “, сподели президентът.

„ Така е обичайно и равнището на търговски, стопански и политически връзки с нашите съседи непрестанно пораства “, означи той.

" Ние постоянно изхождаме от обстоятелството, че тези контакти би трябвало да се построяват на основата на взаимните ползи, като се вземат поради ползите на другия ", сподели Путин и даде думата на съветския външен министър Сергей Лавров за отчет по тематиката.

В онлайн съвещанието участваха министър-председателят Михаил Мишустин, ръководителите на Съвета на федерацията и Държавната дума Валентина Матвиенко и Вячеслав Володин, ръководителят на администрацията на съветския президент Антон Вайно, секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев, външният министър Сергей Лавров, шефът на Федералната работа за сигурност на Русия Александър Бортников, ръководителят на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей Наришкин, специфичният представител на президента по въпросите на околната среда, екологията и превоза Сергей Иванов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР