Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт,

...
Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт,
Коментари Харесай

Байдън за Путин: За Бога, този човек не може да остане на власт

Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт, съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в тирада навън в Кралския палат във Варшава, съобщи Франс прес.

" Ще имаме друго бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и правилата, на вярата и светлината, на благоприличието и достолепието, свободата и опциите.

За Бога, този човек не може да остане на власт ", сподели Байдън.

Американският водач се обърна в речта си непосредствено към съветския народ.

" Позволете ми да кажа това, в случай че можете да ме чуете - вие, съветският народ, не сте наш зложелател ", съобщи Байдън.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически неуспех. Той добави, че американските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в спор с съветските военни. При все това Байдън насочи остро предизвестие към Русия да не стъпва " и на инч на територията на НАТО ".

Руският народ не е наш зложелател, съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в тирада във Варшава, в която се обърна непосредствено към руснаците, съобщи Франс прес.

 Снимка: БТА

" Позволете ми да кажа това, в случай че можете да ме чуете - вие, съветският народ, не сте наш зложелател. Отказвам да допускам, че приветствате убийството на почтени деца, баби и дядовци или че приемате обстоятелството, че лечебни заведения, учебни заведения, родилни отделения са обстрелвани от съветски ракети и бомби ", съобщи Байдън.

" Тази война към този момент е стратегически неуспех за Русия ", сподели Байдън в речта си в Кралския палат във Варшава - забележителност, потърпевша тежко през Втората международна война. Словото му бе гледано онлайн от към 1000 души, включително украински бежанци, заяви Асошиейтед прес.

Байдън съобщи, че Съединени американски щати не желаят да влизат в спор с съветските сили, които нахлуха в Украйна, само че насочи твърдо предизвестие към Москва: " Не си помисляйте да стъпите и на инч на територията на НАТО ".

По-рано Джо Байдън похвали Полша по време на срещата си с домакина - полския президент Анджей Дуда, за това, че е приела " толкоз доста украинци, търсещи леговище ", и съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да създадат същото и да отворят границата си за " още 100 хиляди бежанци ".

Той обаче уточни, че другите съдружници в НАТО би трябвало да създадат повече. Американският президент още веднъж увери полския президент, че Съединени американски щати и другите съдружници от НАТО ще им се притекат на помощ, в случай че Русия ги нападна.

 Снимка: БТА

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР