Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт,

...
Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт,
Коментари Харесай

Байдън за Путин: За Бога, този човек не може да остане на власт

Руският президент Владимир Путин не може да остане на власт, съобщи през днешния ден президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в тирада в Кралския палат във Варшава, съобщи Франс прес.

" Ще имаме друго бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и правилата, на вярата и светлината, на благоприличието и достолепието, свободата и опциите. За Бога, този човек не може да остане на власт ", сподели Байдън.

Руският народ не е наш зложелател, съобщи президентът на Съединени американски щати, в речта си той се се обърна непосредствено към руснаците.

" Позволете ми да кажа това, в случай че можете да ме чуете - вие, съветският народ, не сте наш зложелател. Отказвам да допускам, че приветствате убийството на почтени деца, баби и дядовци или че приемате обстоятелството, че лечебни заведения, учебни заведения, родилни отделения са обстрелвани от съветски ракети и бомби ", съобщи Байдън.

" Тази война към този момент е стратегически неуспех за Русия ", сподели още Байдън от Кралския палат във Варшава - забележителност, потърпевша тежко през Втората международна война. Словото му бе гледано онлайн от към 1000 души, включително украински бежанци, заяви Асошиейтед прес.

Той съобщи, че Съединени американски щати не желаят да влизат в спор с съветските сили, които нахлуха в Украйна, само че насочи твърдо предизвестие към Москва: " Не си помисляйте да стъпите и на сантиметър на територията на НАТО ".

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР