Руският президент Владимир Путин не е присъствал на църковната служба

...
Руският президент Владимир Путин не е присъствал на църковната служба
Коментари Харесай

Теория: Кремъл е показал двойник на Владимир Путин на Коледа?

" Руският президент Владимир Путин не е участвал на църковната работа за Рождество Христово ", това сподели съветският политолог Владимир Соловей, представен от украинската медия УНИАН.

" На Коледа в московския храм " Благовещение " бе изпратен двойник. Здравословното положение на президента не е не му разрешава да стои дълго време на крайник. Ето за какво в храма бе изпратен дубльор на президента на Руската федерация ", сподели още Соловей.

По думите на политолога двойникът на Путин не е изиграл добре ролята си. " Дубльорът от самото начало се озърта и нервно си движи краката ", добави той.

Соловей добави: Не мога да дам диагноза за физическото здравословно положение на Путин. За мен обаче е съвсем ясно, че той страда от параноя.

" Кремъл в този момент ще стартира да твърди, че всичко това са нелепости, че Путин е участвал персонално на службата и така нататък ", добави Соловей.

Той също изрази мнението си: Явно на доста хора в службата за връзки с обществеността от администрацията на Путин той им е писнал, те започнаха да се гаврят с него.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР